Άμεση Απελευθέρωση των τριών συναγωνιστών

Την Τετάρτη 14/3 πρωτοβουλίες ενάντια στους πλειστηριασμούς και οργανώσεις παρευρέθηκαν και προσπάθησαν να μπλοκάρουν ηλεκτρονικό πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας σε συμβολαιογραφείο στην περιοχή των Εξαρχείων. Για ακόμη μία φορά έγινε σαφές το πόσο μεγάλο στοίχημα αποτελεί η υπόθεση των πλειστηριασμών για τη κυβέρνηση. Τα όργανα του κράτους  εγγυήθηκαν τη διαδικασία του πλειστηριασμού με ξύλο και χημικά στους αγωνιστές και τις αγωνίστριες προχωρώντας και σε 3 προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν αργότερα σε συλλήψεις.

Η κυβερνητική ξεφτίλα των φωτογραφικών διατάξεων για τις κινητοποιήσεις απέναντι στους πλειστηριασμούς, έπιασε χτες το βράδυ νέο χαμηλό όταν για αρκετές ώρες δεν επέτρεπε στους τραυματισμένους συλληφθέντες να μεταβούν σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παραχθεί ιατρική βοήθεια. Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πλήρως διατεθειμένος να λήξει την υπόθεση των πλειστηριασμών, να πολεμήσει το κίνημα που έχει αναπτυχθεί απέναντί τους και να στρατεύσει σε αυτή την προσπάθεια κάθε όπλο στο οπλοστάσιο του κρατικού μηχανισμού.

Η σύλληψη των τριών συνιστά αναβάθμιση, και σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας σκληρότερης σειράς αγώνων που πρέπει να δοθούν. Η υπεράσπισή τους, η άμεση απελευθέρωσή τους και η απόσυρση των αστείων κατηγοριών αποτελεί μια μάχη απέναντι συνολικά στην προσπάθεια ποινικοποίησης των κοινωνικών αγώνων και ειδικά του αγώνα απέναντι στους πλειστηριασμούς.

Όλ@ σήμερα στις 11 στα δικαστήρια και στις συνακόλουθες παραστάσεις αλληλεγγύης!

In this article