Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη – Οι αγώνες ενάντια στους πλειστηριασμούς δεν ποινικοποιούνται

Αύριο Τρίτη 25/09 στις 9 π.μ. στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις διώξεις τριών μελών του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών: Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου, Αλέξανδρου – Ρωμανού Αγγελή και Θωμά Καρρά.

Τη στιγμή που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετά τη ψευδαίσθηση κανονικότητας που παρουσίασε στη ΔΕΘ εντείνει τους πλειστηριασμούς σε πρώτες κατοικίες ακόμα και κάτω από 100.000 ευρώ για να βγει ο μεταμνημονιακός λογαριασμός των πλεονασμάτων, εντείνει ταυτόχρονα και την καταστολή ενάντια σε αγωνιστές μέλη του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών που με την αποφασιστικότητα και τη μαχητικότητά τους έχουν αποτρέψει δεκάδες τέτοιους πλειστηριασμούς σε όλη τη χώρα, Μετά τη θέσπιση ως ιδιώνυμου αδικήματος την παρεμπόδιση τέλεσης πλειστηριασμού.

Δεκάδες μέλη του κινήματος, έχουν δεχθεί κλήσεις απολογίας από την ασφάλεια, ενώ αύριο δικάζονται οι τρεις αγωνιστές, με τις κατηγορίες «Αντίσταση κατά της Αρχής», «Διατάραξη κοινωνικής ειρήνης» και «Απόπειρα άσκησης σωματικής βλάβης, κατά Αστυνομικού» διότι συμμετείχαν σε συγκέντρωση – διαμαρτυρία, έξω από Συμβολαιογραφείο, ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τον περασμένο Μάρτιο.

Τέτοιες ενέργειες μόνο στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν και να ποινικοποιήσουν τους αγώνες του κινήματος καθώς μέχρι το τέλος του έτους καθώς η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βγάλει στο σφυρί εκατοντάδες χιλιάδες ακίνητα.

Οι αγωνιστές δε τρομοκρατούνται! Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται!
Αμέριστη συμπαράσταση στους διωκόμενους αγωνιστές!

In this article